Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/2135
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Формування комплексу просування інновацій на споживчому ринку
Authors Baskakova, Maryna Yuriivna
ORCID
Keywords просування інновацій
споживчий ринок
продвижение инноваций
потребительский рынок
promotion of innovation
consumer market
Type Article
Date of Issue 2006
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/2135
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Баскакова, М.Ю. Формування комплексу просування інновацій на споживчому ринку [Текст] / М.Ю. Баскакова // Вісник Сумського державного університету. Серія Економіка. — 2006. — №7(91). — С. 127-131.
Abstract In article substantive provisions stimulation sales methods of the innovative goods suggested by the author - a promotion complexes of innovations are considered. Also probable complexes stages and making actions of each of stages are offered. When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/2135
Appears in Collections: Вісник Сумського державного університету. Економіка

Views

China China
7
EU EU
2
France France
207340
Germany Germany
413
Greece Greece
1
Iran Iran
1
Ireland Ireland
444299
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
7
Poland Poland
4
Romania Romania
1
Russia Russia
13
Singapore Singapore
282733492
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
3
Ukraine Ukraine
18914277
United Kingdom United Kingdom
53810419
United States United States
940491540
Unknown Country Unknown Country
18914276

Downloads

China China
3
France France
2
Germany Germany
414
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Norway Norway
2
Romania Romania
1
Russia Russia
2
Ukraine Ukraine
940491539
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
53810419
Unknown Country Unknown Country
153

Files

File Size Format Downloads
21 Baskakova p127-130.pdf 100,22 kB Adobe PDF 994302538

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.