Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/39696
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title О критериях стойкости шлифовального круга
Authors Ivanov, Vitalii Oleksandrovych  
Yevtukhov, Artem Vitaliiovych
Диденко, С.С.
ORCID http://orcid.org/0000-0003-0595-2660
Keywords шлифовальный круг
шліфувальний круг
grinding wheel
шлифование
шліфування
polishing
температура
temperature
износостойкость
зносостійкість
wear resistance
Type Conference Papers
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/39696
Publisher Сумский государственный университет
License
Citation Диденко, С.С. О критериях стойкости шлифовального круга [Текст] / С.С. Диденко, В.А. Иванов, А.В. Евтухов // Сучасні технології у промисловому виробництві: матеріали та програма ІІІ Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 22-25 квітня 2014 р.: у 2-х ч. / Редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. — Суми: СумДУ, 2014. — Ч.1. — С. 34-35.
Abstract Причиной нарушения нормального хода процесса шлифования является рост силы и температуры резания (их колебаний), вызванный износом и засаливанием рабочей поверхности круга. Эти явления сопровождаются ухудшением условий снятия стружки с детали и качества ее поверхностного слоя.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
Germany Germany
64999
Ireland Ireland
10289
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
2
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
743966
United Kingdom United Kingdom
372687
United States United States
295762
Unknown Country Unknown Country
743965

Downloads

China China
3
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
4
Ukraine Ukraine
743967
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
2231675
Unknown Country Unknown Country
6

Files

File Size Format Downloads
Didenko_grinding wheel.pdf 463,83 kB Adobe PDF 2975659

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.