Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/44971
Title: Дослідження культури та якості харчування студентів Медичного інституту СумДУ як одного з факторів формування здоров'я
Authors: Chayen, Bohdana Yakivna
Савостьянов, І.І.
Котлярова, Ю.Ю.
Keywords: харчування студентів
питание студентов
nutrition students
харчова поведінка
пищевое поведение
feeding behavior
культура харчування
культура питания
food culture
якість харчування
качество питания
quality food
Issue Year: 2016
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Удовиченко, Б.Я. Дослідження культури та якості харчування студентів Медичного інституту СумДУ як одного з факторів формування здоров'я [Текст] / Б.Я. Удовиченко, І.І. Савостьянов, Ю.Ю. Котлярова; наук. кер. В.О. Курганська // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 21-22 квітня 2016 р. / Н.В. Деміхова. — Суми : СумДУ, 2016. — Т.1. — С. 111.
Abstract: Підготовка майбутніх спеціалістів в галузі медицини включає не лише професійне навчання, але і формування світогляду громадянина, що має засади поведінки націленої на збереження здоров’я не лише пацієнтів, а й свого власного. Відсутність даних принципів спричиняє ряд суспільно негативних тенденцій, таких як ріст захворюваності та летальності. Хоча це парадоксально, але кризові явища в сфері харчування розвиваються саме на фоні підвищення рівня освіти. Важливу роль в забезпеченні якості життя людини та здоров’я відіграє раціональне харчування.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/44971
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (МІ)

Views
Other4
Canada1
China3
Germany4
Israel1
Italy2
Ukraine8
United States1
Downloads
Other3
China1
Germany3
Israel1
Ukraine4
United States1


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Udovychenko_Savostianov.pdf634.26 kBAdobe PDF13Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.