Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/45157
Title: Визначення залишкової кількості антибіотиків в продуктах харчування тваринного походження
Authors: Бірюкова, К.І.
Браткова, О.Ю.
Keywords: антибіотики
антибиотики
antibiotics
продукти харчування
продукты питания
food
продукти тваринного походження
продукты животного происхождения
animal products
Issue Year: 2016
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Бірюкова, К.І. Визначення залишкової кількості антибіотиків в продуктах харчування тваринного походження [Текст] / К.І. Бірюкова, О.Ю. Браткова // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 21-22 квітня 2016 р. / Н.В. Деміхова. — Суми : СумДУ, 2016. — Т.1. — С. 92.
Abstract: Актуальність: У наш час продукти тваринного походження, на жаль, є джерелом не тільки поживних та корисних речовин, необхідних нашому організму, а також додатково таких шкідливих речовин, як антибіотики, гормональні препарати. Мета: вивчити вміст антибіотиків в продуктах тваринного походження.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/45157
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (МІ)

Views
Other7
Canada1
China1
Germany3
Dominican Republic1
France2
United Kingdom1
Italy1
Turkey1
Ukraine6
United States3
Downloads
Other12
China1
Germany3
Indonesia1
Russia1
Taiwan1
Ukraine3
United States1


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Biriukova_Bratkova.pdf634.78 kBAdobe PDF23Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.