Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46229
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Вплив складу суміші на показники пластичності борованого шару
Authors Охріменко, В.О.
ORCID
Keywords вплив
влияние
influence
борування
борирование
boriding
пластичність
пластичность
plasticity
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46229
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Охріменко, В.О. Вплив складу суміші на показники пластичності борованого шару [Текст] / В.О. Охріменко; наук. кер. Гапонова О.П. // Сучасні технології у промисловому виробництві: матеріали та програма ІV Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 19-22 квітня 2016 р.: у 2-х ч. / Редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2016. - Ч.1. - С. 84.
Abstract Борування – це процес дифузійного насичення поверхні сталі бором при температурах 900...9500С. Цей спосіб насичення поверхні використовують для покращення: твердості, зносостійкості та корозійної стійкості поверхні виробів. Під час борування у поверхневому шарі утворюються бориди, які володіють високою твердістю 1800…2000 НV.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Belgium Belgium
1
Canada Canada
1
China China
28793428
France France
2
Germany Germany
20585
Greece Greece
1
Ireland Ireland
67471
Italy Italy
3
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
857
Sweden Sweden
1
Thailand Thailand
1
Ukraine Ukraine
1177315
United Kingdom United Kingdom
589515
United States United States
38391238
Unknown Country Unknown Country
1177314

Downloads

France France
1
Germany Germany
316769
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Macao SAR China Macao SAR China
1
Ukraine Ukraine
3531670
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
9597810
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Okhrimenko_vplyv.pdf 419,26 kB Adobe PDF 13446258

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.