Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/60377
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Розвиток персоналу в банківській системі та його формування
Other Titles Staff development in the banking system and its formation
Развитие персонала в банковской системе и его формирование
Authors Мороз, М.М.
ORCID
Keywords персонал
банківська система
робота персоналу
розвиток персоналу
staff development
banking system
personnel
work of staff
банковская система
работа персонала
развитие персонала
Type Conference Papers
Date of Issue 2007
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/60377
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Мороз, М.М. Розвиток персоналу в банківській системі та його формування [Текст] / М.М. Мороз // Міжнародна банківська конкуренція: теорія і практика: зб. тез доп. II Міжнародної науково - практичної конференції ( 31 травня – 1 червня 2007 р.). – Суми: УАБС НБУ, 2007. – С. 48-49.
Abstract За ринкової системи банківським установам доводиться діяти в конкурентному середовищі, постійно підтверджувати свою конкурентоспроможність. У зв’язку з цим повсякденно зростають вимоги щодо внеску кожного працівника в досягнення цілей банку. Саме тому особливого значення набувають питання підготовки фахівців у галузі управління персоналом.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

France France
1
Germany Germany
37
Greece Greece
1
Ireland Ireland
4412
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
80064
United Kingdom United Kingdom
37656
United States United States
239894
Unknown Country Unknown Country
80063

Downloads

Finland Finland
1
Germany Germany
40
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
239895
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
37658
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Moroz_personnel1.pdf 96,73 kB Adobe PDF 277601

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.