Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item:http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/65863
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗахаркін, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorЗахаркин, Алексей Александрович-
dc.contributor.authorZakharkin, Oleksii Oleksandrovych-
dc.contributor.authorЗахаркіна, Людмила Сергіївна-
dc.contributor.authorЗахаркина, Людмила Сергеевна-
dc.contributor.authorZakharkina, Liudmyla Serhiivna-
dc.date.accessioned2018-01-12T14:47:29Z-
dc.date.available2018-01-12T14:47:29Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЗахаркін, О.О. Вплив інновації на формування вартісних характеристик підприємств [Текст] / О.О. Захаркін, Л.С. Захаркіна // International Economic Relations and Sustainable Development: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 5–6 травня 2017 року / за заг. ред. О.В. Прокопенко. - Суми: Сумський державний університет, 2017. - С. 155-156.ru_RU
dc.identifier.urihttp://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/65863-
dc.description.abstractВ сучасній економіці інноваційний розвиток підприємств є не тільки важливим фактором, що забезпечує створення додаткової вартості, але й одним із найважливіших важелів формування конкурентоспроможності підприємств.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherСумський державний університетru_RU
dc.subjectінноваціїru_RU
dc.subjectinnovationsru_RU
dc.subjectинновацииru_RU
dc.subjectвартісні характеристики підприємствru_RU
dc.subjectcost characteristics of enterprisesru_RU
dc.subjectстоимостные характеристики предприятийru_RU
dc.subjectінноваційний розвитокru_RU
dc.subjectinnovation developmentru_RU
dc.subjectинновационное развитиеru_RU
dc.titleВплив інновації на формування вартісних характеристик підприємствru_RU
dc.typeThesesru_RU
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views
Other4
United States1
Downloads
No available statistics


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Zakharkin_innovations.pdf1.14 MBAdobe PDF0Download
Show simple item record Recommend this item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.