Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/6629
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Вплив якості хімічного складу води на виникнення різних захворювань
Authors Karpenko, Liudmyla Ivanivna  
Сапожнікова, Т.Ю.
ORCID http://orcid.org/0000-0002-5274-7021
Keywords вода
вода
water
хімічний склад
химический состав
chemical composition
Type Conference Papers
Date of Issue 2008
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/6629
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Сапожнікова, Т.Ю. Вплив якості хімічного складу води на виникнення різних захворювань [Текст] / Т.Ю. Сапожнікова, Л.І. Карпенко // Сучасні досягнення внутрішньої медицини. Сучасні досягнення в хірургії. Сучасні досягнення теоретичної та практичної медицини : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів присвячених Дню науки в Україні та 60-річчю СумДУ, 24-25 квітня 2008р. — Суми : СумДУ, 2008. — С.181-182.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

Argentina Argentina
1
Canada Canada
1
China China
807425796
EU EU
1
Germany Germany
15076713
Ireland Ireland
2596241
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
17492
Norway Norway
1
Russia Russia
31
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
26
Ukraine Ukraine
96560110
United Kingdom United Kingdom
48315033
United States United States
1614851588
Unknown Country Unknown Country
96560108

Downloads

Canada Canada
1
China China
10
Czechia Czechia
289174263
EU EU
10
France France
11
Germany Germany
15076712
Ireland Ireland
1
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
3
Norway Norway
3
Russia Russia
36
Ukraine Ukraine
289174268
United Arab Emirates United Arab Emirates
1
United Kingdom United Kingdom
69953
United States United States
96560106
Unknown Country Unknown Country
960

Files

File Size Format Downloads
44.pdf 175,51 kB Adobe PDF 690056341

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.