Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66565
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Технологічні домішки в монокристалах PBI2 та способи їх видалення
Authors Фурс, Т.В.
ORCID
Keywords напівпровідникові кристали
полупроводниковые кристаллы
semiconductor crystals
зонна плавка
зонная плавка
zone melting
домішки
примеси
impurities
Type Conference Papers
Date of Issue 2017
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66565
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Фурс, Т.В. Технологічні домішки в монокристалах PBI2 та способи їх видалення [Текст] / Т.В. Фурс // Системи розроблення та постановлення продукції на виробництво. Індустрія 4.0. Сучасний напрямок автоматизації та обміну даними у виробничих технологіях: матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції м. Суми, 22-26 травня 2017 р. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, К.О. Дядюра. – Суми: СумДУ, 2017. – С. 110-113.
Abstract В природі відсутні абсолютно чисті матеріали. Не винятком є і напівпровідникові кристали, які у своєму складі завжди містять певну кількість домішок, набутих у процесі одержання матеріалу. Ці домішкові елементи часто називають забруднюючими і неконтрольованими, оскільки наперед спрогнозувати їх кількість, а відповідно і вплив на структуру і властивості буває досить складно.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Germany Germany
1052
Ireland Ireland
7973
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
101101
United Kingdom United Kingdom
45733
United States United States
559657
Unknown Country Unknown Country
101100

Downloads

China China
816618
Germany Germany
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
302696
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
816618
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Furs_Lutskyi_texnologichni_domishki.pdf 1,29 MB Adobe PDF 1935940

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.