Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item:http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67468
Title: Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я
Authors: Касянчук, Вікторія Вікторівна
Касянчук, Виктория Викторовна
Kasianchuk, Viktoriia Viktorivna
Курганська, Вікторія Олександрівна
Курганская, Виктория Александровна
Kurhanska, Viktoriia Oleksandrivna
Олешко, Олександр Миколайович
Олешко, Александр Николаевич
Oleshko, Oleksandr Mykolaiovych
Keywords: раціональне харчування
рациональное питание
good nutrition
харчові продукти
пищевые продукты
foods
неправильне харчування
неправильное питание
malnutrition
Issue Year: 2017
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Касянчук, В.В. Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я [Текст]: навч. посіб. / В.В. Касянчук, В.О. Курганська, О.М. Олешко; за ред. А.Г. Дьяченка. - Суми: СумДУ, 2017. - 355 с.
Abstract: Навчальний посібник спрямований на формування базових знань із питань раціонального харчування, особливостей сучасних харчових продуктів, проблем та захворювань, пов’язаних із неправильним харчуванням. Призначений для студентів медичних спеціальностей, а також усіх, хто прагне розширити свої знання щодо принципів сучасного харчування.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67468
Type: Schoolbook
Appears in Collections:Навчальні та наукові видання видавництва СумДУ

Views
Other1
Italy1
Russia1
Downloads
Other1
Russia1


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Kasianchuk_ratsionalne.pdf3.95 MBAdobe PDF2Download
Show full item record Recommend this item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.