Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67768
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Визначення кислотності молока
Authors Закарян, А.Е.
Небилиця, О.Д.
ORCID
Keywords молоко
природні продукти
раціон людини
milk
natural products
human diet
природные продукты
рацион человека
Type Conference Papers
Date of Issue 2018
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67768
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Закарян, А.Е. Визначення кислотності молока [Текст] / А.Е. Закарян, О.Д Небилиця // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 83-84.
Abstract Молоко – найповноцінніший, високопоживний природний продукт, який забезпечує організм людини збалансованими, легкозасвоюваними білками, жирами, вуглеводами, мінеральними речовинами та вітамінами, що відіграють значну роль у життєдіяльності організму. Крім того, молоко є основним продуктом для харчування дітей, деяких груп хворих і літніх людей. У зв’язку з цим інформація щодо безпечності складу молока є надзвичайно важливою. Про те, що проблема складу молока турбує суспільство, свідчить значна кількість телевізійних програм і публікацій в періодичних виданнях. Це – продукт з обмеженим терміном зберігання, оскільки являє собою високопоживне середовище для розвитку мікроорганізмів.
Appears in Collections: Наукові видання (ШІ)

Views

Germany Germany
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
27067
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
5107074
Ukraine Ukraine
1796926
United Kingdom United Kingdom
925530
United States United States
19867674
Unknown Country Unknown Country
1796925

Downloads

Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
5107073
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
19867673
Unknown Country Unknown Country
7

Files

File Size Format Downloads
Zakarian.pdf 711,06 kB Adobe PDF 24974756

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.