Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/68630
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Методичний інструментарій оцінювання рівня інноваційної активності підприємств ресторанного господарства
Other Titles Methodological tools for assessment of innovative activity level of restaurant business enterprises
Методический инструментарий оценки уровня инновационной активности предприятий ресторанного хозяйства
Authors Гросул, В.А.
Зубков, С.О.
Іванова, Т.П.
ORCID
Keywords бізнес-модель
інноваційна активність
критерії оцінювання
менеджмент
ресторанний бізнес
стратегія
бизнес-модель
инновационная активность
критерии оценки
ресторанный бизнес
стратегия
business model
innovation activity
assessment criteria
management
restaurant business
strategy
Type Article
Date of Issue 2018
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/68630
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Grosul, V. A., Zubkov, S. O., & Ivanova, T. P. (2018). Methodological tools for assessment of innovative activity level of restaurant business enterprises. Marketing and Management of Innovations, 1, 284-294. http://doi.org/10.21272/mmi.2018.1-21
Abstract Розглянуто особливості формування і реалізації ефективних бізнес-моделей підприємств. Визначено основні етапи процесу підвищення рівня інноваційної активності підприємства. Розроблено систему критеріїв оцінки інноваційної активності підприємств ресторанного господарства. Запропоновано методичний інструментарій оцінки інноваційної активності підприємства ресторанного господарства та ідентифіковано можливі типи реакції на важливість її оновлення.
Рассмотрены особенности формирования и реализации эффективных бизнес-моделей предприятий. Определены основные этапы процесса повышения уровня инновационной активности предприятия. Разработана система критериев оценки инновационной активности предприятий ресторанного хозяйства. Предложен методический инструментарий оценки инновационной активности предприятия ресторанного хозяйства и идентифицированы возможные типы реакции на важность ее обновления.
The aim of the research paper. The aim of the research paper is developing of scientific approach to assessing of the innovation activity level of restaurant business enterprise business model. The approaches to the selection of indices of innovative activity assessment are generalized and the indices of innovative activity assessment of the restaurant business enterprise business model are substantiated in the research paper for achieving the aim of the research.
Appears in Collections: Маркетинг і менеджмент інновацій (Marketing and Management of Innovations)

Views

Greece Greece
6411
Ireland Ireland
1221437
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
100607412
United Kingdom United Kingdom
50304102
United States United States
606100955
Unknown Country Unknown Country
100607409

Downloads

Canada Canada
97843
France France
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
858847729
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
858847731
Unknown Country Unknown Country
11

Files

File Size Format Downloads
Hrosul_riven_innovatsiinoi_aktyvnosti.pdf 416,05 kB Adobe PDF 1717793318

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.