Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/73971
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Українська кухня козацької доби
Authors Позняк, А.А.
Korol, Vitalii Mykolaiovych  
ORCID http://orcid.org/0000-0001-5805-1415
Keywords українська кухня
украинская кухня
Ukrainian cuisine
історія повсякденності
история повседневности
everyday life history
козацька доба
казацкая эпоха
Cossack era
Type Conference Papers
Date of Issue 2019
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/73971
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Позняк, А.А. Українська кухня козацької доби / А.А. Позняк, В.М. Король // Суспільно-політичні процеси на українських землях: історія, проблеми, перспективи: матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної конференції (Суми, 19 квітня 2019 р.) / ред. колегія: В.М. Власенко, С.І. Дегтярьов, В.М. Король та ін. – Суми: Сумський державний університет, 2019. – С. 95-97.
Abstract Національна кухня і традиції трапези є однією з найважливіших складових культури народу. Характер споживання їжі відображає й економічний уклад етнічної спільноти, і її соціальний портрет, і її ментальність, і духовний світ.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІП)

Views

Greece Greece
3180
Ireland Ireland
38624
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
211
Poland Poland
9522264
Russia Russia
2625384
Serbia Serbia
1
Singapore Singapore
19044526
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
5250766
United Kingdom United Kingdom
492816
United States United States
76046095
Unknown Country Unknown Country
979269

Downloads

France France
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Serbia Serbia
1
Ukraine Ukraine
5250767
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
114003139
Unknown Country Unknown Country
5

Files

File Size Format Downloads
Poznyak_Korol.pdf 178,52 kB Adobe PDF 119253916

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.