Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Year
Author
Title
Keywords
Recent Submissions
FAQ
Top 10 Submissions
Top 10 SumSU Authors
Statistics
Help
Sign on
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
SumDU Repository
Browsing by Author Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
Showing results 1 to 20 of 20
Issue Year
Title
Author(s)
Type
Views
Downloads
2020
Analysis of the possibility of fish and meat raw materials combination in products
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Tischenko, V.
;
Pasichnyi, V.
;
Matsuk, Y.
Article
1640273774
36479029
2022
Determining the medical and biological safety of meat-containing polycomponent products based on regional raw materials
Pasichnyi, V.
;
Tischenko, V.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Marynin, A.
;
Moskaluyk, O.
;
Geredchuk, A.
Article
14186184
15472017
2021
Determining the nutritional value and quality indicators of meat-containing bread made with hemp seeds flour (Cannabis sativa L.)
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Pasichnyi, V.
;
Tischenko, V.
;
Marynin, A.
;
Shubina, Y.
;
Strashynskyi, I.
Article
832381106
966252388
2019
Development of meatcontaining products with a balance of fatty acids composition
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Pasichnyi, V.
Book chapter
29792759
22726464
2022
Effects of Compound Polysaccharides Derived from Astragalus and Glycyrrhiza on Growth Performance, Meat Quality and Antioxidant Function of Broilers Based on Serum Metabolomics and Cecal Microbiota
Qiao, Y.
;
Guo, Y.
;
Zhang, W.
;
Guo, W.
;
Kyselov, O.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Wang, Z.
;
Liu, C.
Article
4640
12719
2020
The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Pasichnyi, V.
;
Marynin, A.
;
Tischenko, V.
;
Strashynskyi, I.
;
Kyselov, O.
Article
12453034
8370105
2021
The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Tischenko, V.
;
Pasichnyi, V.
;
Shubina, Y.
;
Kyselov, O.
;
Marynin, A.
;
Strashynskyi, I.
Article
-1727386063
-1566573492
2022
Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages
Pasichnyi, V.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Tischenko, V.
;
Marynin, A.
;
Shubina, Y.
;
Svyatnenko, R.
;
Haschuk, O.
;
Moroz, O.
Article
104415731
293569918
2022
Дослідження використання продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах
Пасічний, В.М.
;
Шубіна, Є.А.
;
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Мороз, О.О.
Article
273424
597183
2020
Дослідження впливу порошку виноградного насіння на окислювальні процеси варено-копчених ковбас
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Тищенко, В.І.
;
Радько, Р.М.
Conference Papers
87960
213951
2024
Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Пасічний, В.М.
;
Божко, С.Б.
;
Маринін, А.І.
Article
1948
2299
2022
Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу рослин
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
Technical Report
21
37
2021
Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Тищенко, В.І.
;
Пасічний, В.М.
;
Марінін, А. І.
Monograph
218674463
218867015
2020
Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Тищенко, В.І.
;
Пасічний, В.М.
Article
215529
219305
2020
Дослідження ФТВ комбінованого фаршу варено-копчених ковбас при додаванні протеїну із насіння коноплі
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Балаклейська, Д.М.
Conference Papers
335908544
519152498
2022
Метаболізм вуглеводів
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Chorna, Inna Valentynivna
Learning Object
-1448069745
706224367
2024
Нутрігеноміка
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
Schoolbook
0
0
2022
Розробка напівкопчених ковбасок з викориcтанням баранини і протеїну насіння коноплі
Пасічний, В.М.
;
Божко, С.Б.
;
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
Conference Papers
109582
128910
2022
Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі
Пасічний, В.М.
;
Божко, С.Б.
;
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
Conference Papers
5930
9503
2020
Стабілізація ліпідів варенокопчених ковбас з використанням порошку виноградних кісточок
Шубіна, Є.А.
;
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
Conference Papers
4242501
2623201
Current filters:
×
Sort by:
submit date
issue year
title
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Jump to a point in the index: