Browsing by Author Пасічний, В.М.


Showing results 1 to 8 of 8
Issue Year Title Author(s) Type Views Downloads
2022 Дослідження використання продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах Пасічний, В.М.; Шубіна, Є.А.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Мороз, О.О. Article 273424 597183
2024 Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Маринін, А.І. Article 5813 6179
2021 Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Пасічний, В.М.; Марінін, А. І. Monograph 1665151202 218867015
2020 Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Пасічний, В.М. Article 862116 219305
2022 Розробка напівкопчених ковбасок з викориcтанням баранини і протеїну насіння коноплі Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 218964 128910
2022 Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 11643 9503
2024 Функціонально-технологічні властивості модельних фаршів крафтових напівкопчених ковбасок з м'ясом баранини і борошном насіння чіа Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 1 0
2024 Функціонально-технологічні властивості модельних фаршів крафтових напівкопчених ковбасок з м’ясом баранини і рослинними наповнювачами Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Article 1 0