Browsing by Author Тищенко, В.І.


Showing results 1 to 9 of 9
Issue Year Title Author(s) Type Views Downloads
2022 Дослідження використання продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах Пасічний, В.М.; Шубіна, Є.А.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Мороз, О.О. Article 273424 597183
2020 Дослідження впливу порошку виноградного насіння на окислювальні процеси варено-копчених ковбас Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Радько, Р.М. Conference Papers 87960 213951
2024 Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Маринін, А.І. Article 1947 2299
2021 Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Пасічний, В.М.; Марінін, А. І. Monograph 218674463 218867015
2020 Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Пасічний, В.М. Article 215529 219305
2020 Дослідження ФТВ комбінованого фаршу варено-копчених ковбас при додаванні протеїну із насіння коноплі Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Балаклейська, Д.М. Conference Papers 335908544 519152498
2022 Розробка напівкопчених ковбасок з викориcтанням баранини і протеїну насіння коноплі Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 109582 128910
2022 Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 5930 9503
2020 Стабілізація ліпідів варенокопчених ковбас з використанням порошку виноградних кісточок Шубіна, Є.А.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 4242500 2623201