Showing results 1 to 5 of 5
Issue Year | Title | Author(s) | Type | Views | Downloads |
---|---|---|---|---|---|
2019 | Маркетингова діяльність закладу громадського харчування на прикладі гриль-пабу "Альбіон" | Лісогуб, А.С. | Bachelous Paper | 7 | 2 |
2017 | Организация питания учащихся заведений трудовых резервов во время восстановления экономики Украины (1943–1950 гг.) | Korol, Serhii Mykolaiovych; Korol, Vitalii Mykolaiovych | Article | 4546400 | 4102851 |
2022 | Організаційно-економічні аспекти управління якістю послуг на підприємстві (на прикладі ресторану «La Spezia») | Анцибор, Т.І. | Bachelous Paper | 778756318 | -1344932703 |
2024 | Побудова, функціонування та ефективність франчайзингових систем | Мартиненко, Я.М. | Bachelous Paper | 38 | 35 |
2020 | Інформаційний чат-бот месенджеру Telegram для супроводження діяльності закладів громадського харчування | Кудрицька, В.Ф. | Masters thesis | 87 | 82 |