Showing results 1 to 6 of 6
Issue Year | Title | Author(s) | Type | Views | Downloads |
---|---|---|---|---|---|
2022 | Features of the personnel management system in the restaurant business (case study of Family Restaurant Group LLC) | Chuhai, D.V. | Bachelous Paper | 1795078308 | 1910730907 |
2022 | Management of catering establishment under franchising activity (case study of the trademark “Сrocodile”) | Chumakova, D. | Bachelous Paper | 2092588036 | -907210018 |
2017 | Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу: досвід України та Європейського Союзу | Kovalov, Bohdan Leonidovych; Pimonenko, Tetiana Volodymyrivna; Лисенко, А.С. | Article | 655194950 | -1916811509 |
2023 | Розробка веб-орієнтованої системи бронювання столиків в ресторані | Чевгуз, К.М. | Bachelous Paper | 5836025 | 3086066 |
2021 | Управління ресторанним бізнесом в умовах Covid-19: нові можливості бізнес-моделі | Антошкін, В.В. | Masters thesis | -1587320215 | -1587646288 |
2019 | Цифровий маркетинг сфери послуг | Канівець, І.В. | Masters thesis | -644328151 | 1456679234 |