Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/10624
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вдосконалення організаційного механізму розвитку харчової і переробної промисловості |
Authors |
Сичевський, М.П.
|
ORCID | |
Keywords | |
Type | Article |
Date of Issue | 2003 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/10624 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Сичевський, М.П. Вдосконалення організаційного механізму розвитку харчової і переробної промисловості [Текст] / М.П. Сичевський // Вісник Сумського державного університету. Серія Економіка. - 2003. - №5(51). - С. 43-45. |
Abstract |
In this article the methods of perfection of the organizational mechanism of development food and process industry are considered
When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/10624 |
Appears in Collections: |
Вісник Сумського державного університету. Економіка (2009-2024) |
Views

2

194682

50140

389133

1

12

98233894

1

3

52746155

3638005

27477144

40
Downloads

1

1

2208133

389129

13738571

1

98233893

319
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
5.doc | 35 kB | Microsoft Word | 114570048 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.