Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11027
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Моделювання та дослідження параметрів різання конструкційних матеріалів |
Authors |
Вислоух, С.П.
Волошко, О.В. |
ORCID | |
Keywords | |
Type | Article |
Date of Issue | 2005 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11027 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Вислоух, С.П. Моделювання та дослідження параметрів різання конструкційних матеріалів [Текст] / С.П. Вислоух, О.В. Волошко // Вісник Сумського державного університету. Серія Технічні науки. - 2005. - № 11(83). - С. 22-27. |
Abstract |
Розглядаються питання створення методики обробки експериментальних даних з метою отримання математичних моделей вихідних параметрів процесів різання та занесення їх в базу знань. Наведено використання отриманих математичних моделей при визначенні оброблюваності конструктивних матеріалів та оптимізації режимів різання за різноманітними критеріями.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11027 This work handles a problem about creating a processing method of experimental data for receiving a mathematical model of cutting process output parameters and their entering in knowledge base. Here give the application of received mathematical models which define the constructional materials machinabillty and optimize the cutting modes by various criteria При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11027 |
Appears in Collections: |
Вісник Сумського державного університету. Технічні науки (2007-2014) |
Views

12695

196752

25389

1

98377

24036048

1

1

11

83856581

12

4389740

881604

48072095

47
Downloads

1

1

1

301

1

1

24036047

881605

83856580

473

1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
11(83)_5.doc | 119.5 kB | Microsoft Word | 108775012 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.