Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11060
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Выбор входных параметров для построения модели процесса резания на основе нейронных сетей |
Authors |
Коновалова, Т.В.
|
ORCID | |
Keywords | |
Type | Article |
Date of Issue | 2005 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11060 |
Publisher | Издательство СумГУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Коновалова, Т.В. Выбор входных параметров для построения модели процесса резания на основе нейронных сетей [Текст] / Т.В. Коновалова // Вісник Сумського державного університету. Серія Технічні науки. - 2005. - № 11(83). - С. 84-89. |
Abstract |
В статье анализируется проблема группирования и выбора сигналов, полученных в результате измерения показателей процесса резания, также представлен подход к группированию сигналов для обучения нейронной сети, а также основные аспекты конструирования нейронной сети для решения задач теории резания.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11060 In the article is examined the problem of grouping and selection of signals’ parameters, obtained from the measurement of cutting process. As well, the paper presents the grouping of signals’ parameters for learning and tuning of neuron networks, it gives some possible schemes of construction and the structure of neuron networks applied in the cutting processes. При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11060 |
Appears in Collections: |
Вісник Сумського державного університету. Технічні науки (2007-2014) |
Views

12929489

188532

24593

1

94266

1

23

32053328

3

1681596

1

843873

32053329

35
Downloads

2

2

1

24592

1

1

1

1

1

1

11

3361422

1

32053327

231

1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
11(83)_15.doc | 117.5 kB | Microsoft Word | 35439596 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.