Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11092
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Утворення телескопійних лексичних інновацій в англійській мові та особливості їх перекладу |
Authors |
Гармаш, О.Л.
|
ORCID | |
Keywords |
телескопізми телескопизмы teleskopizmy лексичні інновації лексические инновации lexical innovation |
Type | Article |
Date of Issue | 2004 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11092 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Гармаш, О.Л.Утворення телескопійних лексичних інновацій в англійській мові та особливості їх перекладу [Текст] / О.Л. Гармаш // Вісник Сумського державного університету. Серія Філологічні науки. — 2004. — №3(62). — С. 111-116. |
Abstract |
In the process of word-building not only the new lexical units are forming, but also the ways of their appearing. Shortening can be considered as one of the widespread ways of word-formation of the last decades, among which the blending may be considered. The facts, that were given in the article, illustrate, that the special property of blends are formal and semantic connection with the other lexical units, structural and semantic motivation.
When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11092 |
Appears in Collections: |
Філологічні трактати |
Views
Canada
1
China
6
Colombia
1
Estonia
2
France
1
Germany
39096
Greece
152275
Ireland
1749070
Lithuania
1
Netherlands
1
Poland
3917
Russia
14
Singapore
236077561
South Korea
1
Turkey
3
Ukraine
1710969951
United Kingdom
24139864
United States
-920569221
Unknown Country
67
Downloads
Canada
1
EU
2
France
159
Germany
781858828
Ireland
1
Japan
1
Poland
1
Romania
1
Russia
445087
Slovakia
1
Ukraine
1710969952
United Kingdom
19547
United States
1052562612
Unknown Country
475
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
18.docx | 30.66 kB | Microsoft Word XML | -749110628 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.