Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1160
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Структура та електрофізичні властивості нанокристалічних плівок молібдену |
Authors |
Бурик, І.П.
Білинський, Є.А. Odnodvorets, Larysa Valentynivna |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-8112-1933 |
Keywords | |
Type | Article |
Date of Issue | 2007 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1160 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Бурик, І.П. Структура та електрофізичні властивості нанокристалічних плівок молібдену [Текст] / І.П. Бурик, Є.А. Білинський, Л.В. Однодворець // Вісник Сумського державного університету. Серія Фізика, математика, механіка. — 2007. — №2. — С. 74-78. |
Abstract |
Наведені результати дослідження структурно-фазового стану та електрофізичних властивостей (питомий опір, температурний коефіцієнт опору, коефіцієнт поздовжньої тензочутливості) нанокристалічних плівок молібдену, отриманих у технологічному вакуумі. На основі електронно-мікроскопічних досліджень відмічено активну взаємодію молібдену з вуглецевими компонентами мінеральних масел та зроблено висновок про утворення карбіду молібдену в плівках, отриманих при швидкостях конденсації ω<0,8 нм/с і відпалених у вакуумі.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1160 |
Appears in Collections: |
Журнал нано- та електронної фізики (Journal of nano- and electronic physics) |
Views
Australia
1
China
7
France
9893
Germany
517
Greece
74142
Iran
1
Ireland
425063
Kazakhstan
1
Lithuania
1
Netherlands
8
Russia
17
Turkey
30
Ukraine
3904617
United Kingdom
1977023
United States
42597322
Unknown Country
3904616
Downloads
France
1
Germany
518
Ireland
425062
Lithuania
1
Ukraine
11709508
United Kingdom
1
United States
42597325
Unknown Country
130
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
6_Buryk.pdf | 260.1 kB | Adobe PDF | 54732546 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.