Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12088
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Изменения качества сывороточных белков и активности протеолиза в условиях эндотоксикоза при шоке |
Authors |
Владыка, А.С.
Юзвак, Н.П. Иванченко, С.А. |
ORCID | |
Keywords | |
Type | Article |
Date of Issue | 1995 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12088 |
Publisher | Издательство СумГУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Владыка, А.С. Изменения качества сывороточных белков и активности протеолиза в условиях эндотоксикоза при шоке [Текст] / А.С. Владыка, Н.П. Юзвак, С.А. Иванченко // Вісник Сумського державного університету. - 1995. - №3. - С. 93-97. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Вісник Сумського державного університету (1994-1999) |
Views

1

1

4

4

531

117744

1951127

1

2

34

751823681

1

53

25157244

1

12599657

585528356

1377178505
Downloads

1

1

532

1

1

1

1

46815919

1

1377178505

142
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
75.pdf | 864.26 kB | Adobe PDF | 1423995105 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.