Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12383
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Експериментальні дослідження впливу даларгіну на зміну вмісту компонентів слини, шлункового соку, жовчі та крові |
Authors |
Костенко, С.І.
Шевчук, В.Г. |
ORCID | |
Keywords | |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2007 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12383 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | |
Citation | Костенко, С.І. Експериментальні дослідження впливу даларгіну на зміну вмісту компонентів слини, шлункового соку, жовчі та крові [Текст] / С.І. Костенко, В.Г. Шевчук // Актуальні питання експериментальної та клінічної медицини : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів, присвяченої Дню науки в Україні, 25-26 квітня 2007 р. — Суми : СумДУ, 2007. — Ч.2. — С. 31. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
![Australia](/flags/au.gif)
1
![Canada](/flags/ca.gif)
1
![China](/flags/cn.gif)
2
![France](/flags/fr.gif)
2
![Germany](/flags/de.gif)
243
![Greece](/flags/gr.gif)
28637
![Indonesia](/flags/id.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
601136
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Netherlands](/flags/nl.gif)
7159
![Russia](/flags/ru.gif)
15
![Turkey](/flags/tr.gif)
5
![Ukraine](/flags/ua.gif)
4136360
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
2075340
![United States](/flags/us.gif)
15339047
![Unknown Country](/flags/--.gif)
219486
Downloads
![China](/flags/cn.gif)
2
![France](/flags/fr.gif)
1
![Germany](/flags/de.gif)
244
![Ireland](/flags/ie.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Singapore](/flags/sg.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
4136361
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
22407436
![Unknown Country](/flags/--.gif)
110
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kostenko.pdf | 120.85 kB | Adobe PDF | 26544158 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.