Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12434
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Основні завдання екологічного менеджменту на підприємствах харчової галузі у контексті сталого розвитку |
Authors |
Крестінков, І.С.
Бондар, С.М. Фортученко, Л.О. |
ORCID | |
Keywords | |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12434 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Крестінков, І.С. Основні завдання екологічного менеджменту на підприємствах харчової галузі у контексті сталого розвитку [Текст] / І.С. Крестінков, С.М. Бондар, Л.О. Фортученко // Екологічний менеджмент у загальній системі управління : тези доповідей Десятої щорічної Всеукраїнської наукової конференції (Суми, 20-21 квітня 2010 року) / Відп. за вип. О.М.Теліженко. - Суми : СумДУ, 2010. - Ч.1. - С. 159-161. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
1
China
60878
Germany
973339
Greece
121756
Ireland
486669
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
10147
Russia
16
Turkey
37
Ukraine
6758536
United Kingdom
3399562
United States
25325150
Unknown Country
48
Downloads
EU
1
Germany
355
Moldova
1
Norway
3
Russia
486668
Slovakia
1
Ukraine
13514157
United Kingdom
1
United States
37136143
Unknown Country
565
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
2.doc | 41 kB | Microsoft Word | 51137895 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.