Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12434
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Основні завдання екологічного менеджменту на підприємствах харчової галузі у контексті сталого розвитку |
Authors |
Крестінков, І.С.
Бондар, С.М. Фортученко, Л.О. |
ORCID | |
Keywords | |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12434 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Крестінков, І.С. Основні завдання екологічного менеджменту на підприємствах харчової галузі у контексті сталого розвитку [Текст] / І.С. Крестінков, С.М. Бондар, Л.О. Фортученко // Екологічний менеджмент у загальній системі управління : тези доповідей Десятої щорічної Всеукраїнської наукової конференції (Суми, 20-21 квітня 2010 року) / Відп. за вип. О.М.Теліженко. - Суми : СумДУ, 2010. - Ч.1. - С. 159-161. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views

1

60878

973339

121756

486669

1

1

10147

16

37

6758536

3399562

25325150

48
Downloads

1

355

1

3

486668

1

13514157

1

37136143

565
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
2.doc | 41 kB | Microsoft Word | 51137895 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.