Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12968
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Тендерні особливості використання кольорів |
Authors |
Kurylo, Halyna Volodymyrivna
Котлярова, Д.С. |
ORCID | |
Keywords | |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2011 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12968 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Котлярова, Д.С. Тендерні особливості використання кольорів [Текст] / Д.С. Котлярова, Г.В. Курило // Матеріали науково-теоретичної конференції викладачів, аспірантів, співробітників та студентів факультету іноземної філології та соціальних комунікацій, Суми, 18-23 квітня, 2011р. / Відп. за вип. В.В. Опанасюк. - Суми : СумДУ, 2011. - Ч.1. - С. 35. |
Abstract |
Колір - суб'єктивна характеристика світла, яка відображає здатність людського зору розрізняти частоту електромагнітних коливань у області видимого світла. Сприйнятий колір (випромінювання або об'єкта) залежить від його спектру та від психофізіологічного стану людини. Поняття колір має 2 сенси: воно може стосуватися як психологічного відчуття, викликаного відбиттям світла від певного об'єкту (помаранчевий апельсин), так і бути однозначною характеристикою самих джерел світла (помаранчеве світло). Тому слід зауважити, що в тих випадках, коли ми хочемо дати кольорову характеристику джерел світла, деяких назв кольору просто не існує — так, немає сірого, коричневого, бурого світла . Колір широко застосовують, як засіб для управління увагою людини.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12968 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ІФСК) |
Views

1

1

2

5583683

140

29189

116755

1

1

16

6

5583686

992854

62195746

47
Downloads

1

141

58377

37582980

7724

49889364

162
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
23.doc | 28.5 kB | Microsoft Word | 87538749 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.