Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13932
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Доцільність використання соєвого білка у виробництві комбінованих молочних продуктів |
Authors |
Окуневська, С.О.
Назаренко, Ю.В. |
ORCID | |
Keywords |
молочна промисловість молочная промышленность dairy industry тваринний білок животный белок animal protein |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2011 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13932 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Окуневська, С.О. Доцільність використання соєвого білка у виробництві комбінованих молочних продуктів [Текст] / С.О. Окуневська, Ю.В. Назаренко // Перший крок у науку : матеріали студентської конференції фак-ту електроніки ті інформаційних технологій, м. Суми, 22 травня 2011 р. / відп. за вип. С.І. Проценко. — Суми : СумДУ, 2011. — С. 51-52. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views
Canada
1
China
1
Germany
144157
Greece
13530
Ireland
72079
Lithuania
1
Russia
23
Singapore
9384913
Turkey
7
Ukraine
830803
United Kingdom
418784
United States
7074723
Unknown Country
830802
Downloads
China
144159
Germany
159
Japan
1
Lithuania
1
Singapore
1
South Africa
2271
Ukraine
2454345
United Kingdom
1
United States
18769825
Unknown Country
80
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
510153.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | 21370843 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.