Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13932
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Доцільність використання соєвого білка у виробництві комбінованих молочних продуктів
Authors Окуневська, С.О.
Назаренко, Ю.В.
ORCID
Keywords молочна промисловість
молочная промышленность
dairy industry
тваринний білок
животный белок
animal protein
Type Conference Papers
Date of Issue 2011
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13932
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Окуневська, С.О. Доцільність використання соєвого білка у виробництві комбінованих молочних продуктів [Текст] / С.О. Окуневська, Ю.В. Назаренко // Перший крок у науку : матеріали студентської конференції фак-ту електроніки ті інформаційних технологій, м. Суми, 22 травня 2011 р. / відп. за вип. С.І. Проценко. — Суми : СумДУ, 2011. — С. 51-52.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (ЕлІТ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
Germany Germany
144157
Greece Greece
13530
Ireland Ireland
72079
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
23
Singapore Singapore
9384913
Turkey Turkey
7
Ukraine Ukraine
830803
United Kingdom United Kingdom
418784
United States United States
7074723
Unknown Country Unknown Country
830802

Downloads

China China
144159
Germany Germany
159
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
South Africa South Africa
2271
Ukraine Ukraine
2454345
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
18769825
Unknown Country Unknown Country
80

Files

File Size Format Downloads
510153.pdf 1.39 MB Adobe PDF 21370843

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.