Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13937
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Роль білкових добавок у технології виготовлення варених ковбасних виробів |
Authors |
Лазаренко, А.О.
|
ORCID | |
Keywords |
тваринний білок животный белок animal protein ковбасне виробництво колбасное производство sausage production |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2011 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13937 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Лазаренко, А.О. Роль білкових добавок у технології виготовлення варених ковбасних виробів [Текст] / А.О. Лазаренко // Перший крок у науку : матеріали студентської конференції фак-ту електроніки ті інформаційних технологій, м. Суми, 22 травня 2011 р. / відп. за вип. С.І. Проценко. — Суми : СумДУ, 2011. — С. 59. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views
Argentina
1
Canada
1
China
7
France
4
Germany
143
Greece
12124
Iran
1
Ireland
44446
Lithuania
1
Russia
11
Singapore
1
Turkey
6
Ukraine
301010
United Kingdom
153537
United States
600233
Unknown Country
50
Downloads
China
88894
Germany
144
Lithuania
1
Singapore
1
South Africa
2040
Ukraine
600233
United Kingdom
1
United States
88892
Unknown Country
135
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
510153.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | 780341 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.