Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13937
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Роль білкових добавок у технології виготовлення варених ковбасних виробів
Authors Лазаренко, А.О.
ORCID
Keywords тваринний білок
животный белок
animal protein
ковбасне виробництво
колбасное производство
sausage production
Type Conference Papers
Date of Issue 2011
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13937
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Лазаренко, А.О. Роль білкових добавок у технології виготовлення варених ковбасних виробів [Текст] / А.О. Лазаренко // Перший крок у науку : матеріали студентської конференції фак-ту електроніки ті інформаційних технологій, м. Суми, 22 травня 2011 р. / відп. за вип. С.І. Проценко. — Суми : СумДУ, 2011. — С. 59.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (ЕлІТ)

Views

Argentina Argentina
1
Canada Canada
1
China China
7
France France
4
Germany Germany
143
Greece Greece
12124
Iran Iran
1
Ireland Ireland
44446
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
11
Singapore Singapore
1
Turkey Turkey
6
Ukraine Ukraine
301010
United Kingdom United Kingdom
153537
United States United States
600233
Unknown Country Unknown Country
50

Downloads

China China
88894
Germany Germany
144
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
South Africa South Africa
2040
Ukraine Ukraine
600233
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
88892
Unknown Country Unknown Country
135

Files

File Size Format Downloads
510153.pdf 1.39 MB Adobe PDF 780341

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.