Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/14034
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Система збалансованих показників як інструмент підвищення ефективності діяльності підприємства |
Authors |
Калачова, Т.А.
|
ORCID | |
Keywords | |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2011 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/14034 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Калачова, Т.А. Система збалансованих показників як інструмент підвищення ефективності діяльності підприємства [Текст] / Т.А. Калачова // Економіка та менеджмент: перспективи розвитку : матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 18-20 травня 2011 р. / за заг. ред.: О.В. Прокопенко, М.Ю. Троян. - Суми : СумДУ, 2011. - Т.1. - С. 85-86. |
Abstract |
Останні десятиріччя ознаменовані значним впливом процесів глобалізації та економічної інтеграції на конкурентоздатність як галузей так і окремих суб'єктів господарювання. Тому в науковій літературі значну увагу приділяється проблемі управління підприємствами, попередження кризових явищ, підвищення їх конкурентоздатності шляхом створення та реалізації спеціальних систем. Дослідження сучасних програм з метою постійних зрушень та покращень результатів бізнесу зумовило актуальність теми.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/14034 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
1
China
20027
France
6
Germany
1379
Greece
40049
Ireland
240271
Lithuania
1
Russia
8
Singapore
1
Turkey
1
Ukraine
947727
United Kingdom
480541
United States
5674616
Unknown Country
160184
Downloads
Belgium
1
China
2
France
1
Germany
480539
Ireland
240272
Norway
1
Poland
1
Russia
160182
Ukraine
1894224
United Kingdom
1
United States
7564812
Unknown Country
244
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
10.doc | 35.5 kB | Microsoft Word | 10340280 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.