Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/15050
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Еколого-економічні основи використання біоінновацій |
Authors |
Abramchuk, Maryna Yuriivna
|
ORCID | |
Keywords |
біоінновації биоинновации |
Type | PhD Thesis |
Date of Issue | 2011 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/15050 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | |
Citation | Абрамчук, М.Ю. Еколого-економічні основи використання біоінновацій [Текст] : Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук / М.Ю. Абрамчук. - Суми : СумДУ, 2011. - 268 с. - СумДУ |
Abstract |
Сучасні вимоги до навколишнього середовища, екологічної безпеки те здоров’я людини є одним з важливіших факторів, що формують принципово нову соціально-економічну політику держави, спрямовану на збереження екологічної рівноваги та забезпечення стійкого розвитку економіки України. Прогрес соціально-економічного розвитку, що супроводжується активним використанням інноваційних продуктів і технологій, розширює коло завдань, які повинна вирішувати економічна наука. Одним із таких завдань є оцінка нововведень з позиції їх відповідності умовам відтворення системи еколого-економічних відносин, адже наслідки, що проявляються у довгостроковій перспективі, можуть становити загрозу екологічній безпеці та стійкому розвитку економіки України.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/15050 |
Appears in Collections: |
Дисертації |
Views

2

369041258

1

1

11

1

5

418227

1261020283

1

1523779347

1

1

1

1

1

418229

1

2

41

1

3

1

1

1

24

-1046313346

95663

369041257

-876145955
Downloads

1

1

4

17606

-1046313346

1

1

173253672

17602

1

8

1

1

210250

7622057

369041255

1155

2
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Abramchuk.diser.pdf | 1.94 MB | Adobe PDF | -496149728 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.