Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1539
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Маркетинговый анализ рыночных возможностей (рыночного потенциала) инновационного развития промышленных предприятий |
Authors |
Illiashenko, Serhii Mykolaiovych
![]() Shypulina, Yuliia Serhiivna ![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0001-5484-9788 http://orcid.org/0000-0002-8133-578X |
Keywords |
рыночный потенциал маркетинговый анализ ринковий потенціал маркетинговий аналіз market potential marketing analysis |
Type | Article |
Date of Issue | 2003 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1539 |
Publisher | Издательство СумГУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Ильяшенко, С.Н. Маркетинговый анализ рыночных возможностей (рыночного потенциала) инновационного развития промышленных предприятий [Текст] / С.Н. Ильяшенко, Ю.С. Шипулина // Вісник Сумського державного університету. Серія Економіка. — 2003. — №5(51). — С. 98-107. |
Abstract |
The basic positions of author’s approach to analysis and selection of the versions of the innovative development of the market possibilities of industrial enterprises are presented. Systematic approach is based of the use of elements of illegible logic and rules of logical conclusion in the conditions of incomplete certainty, which makes it possible to use it under the unstable conditions of the transitional economy.
When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1539 |
Appears in Collections: |
Вісник Сумського державного університету. Економіка (2009-2024) |
Views

3

2

176354868

352709734

1443882

1

721943

1

1

1

12

44

1850947118

1

43

7531497

3893989

1278173786

-1862039612
Downloads

2

2

2

3893990

1

1

1

24

1

22585813

1

1850947118

-1862039611
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Ilyachenko.docx | 39.57 kB | Microsoft Word XML | 15387345 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.