Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/16973
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Інформаційна парадигма використання чинників виробництва в інноваційному розвитку підприємств |
Authors |
Єфремов, О.С.
|
ORCID | |
Keywords |
інноваційний розвиток инновационное развитие innovative development інформатизація информатизация informatization |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/16973 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Єфремов, О.С. Інформаційна парадигма використання чинників виробництва в інноваційному розвитку підприємств [Текст] / О.С. Єфремов // Маркетинг інновацій і інновації в маркетингу : збірник тез доповідей Четвертої міжнародної науково-практичної конференції, 29 вересня-1 жовтня 2010 року. — Суми : Сумський державний університет, 2010. — С. 78-80. |
Abstract |
Зростання зацікавленості вітчизняних вчених і фахівців до питань інноваційного розвитку та формування національної парадигми інноваційного розвитку можна простежити по працям багатьох вітчизняних вчених. Проте теорію, яка достатньо обґрунтовано визначала б методологічні основи інноваційного розвитку, давала змогу оцінювати динаміку інноваційного розвитку, визначати можливі напрями розвитку підприємства, галузі, регіону, держави і, по можливості, прогнозувати результати інноваційного розвитку, вітчизняна наука поки ще не розробила.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/16973 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views

1

26641161

2

171

11144

1

1

208703

1

1

6

12

13320581

83494

14

4468854

2443129

104928437

4468853
Downloads

3

172

1

1

1

13320580

1

156574567

130
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
28.pdf | 117.82 kB | Adobe PDF | 169895456 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.