Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/18398
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вплив філіалу кафедри на якість підготовки спеціалістів |
Authors |
Tolbatov, Volodymyr Aronovych
Samedov, Yusif Fakhrat |
ORCID | |
Keywords | |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2008 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/18398 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Толбатов, В.А. Вплив філіалу кафедри на якість підготовки спеціалістів [Текст] / В.А. Толбатов, Ю.Ф. Самедов // Сучасний український університет: теорія і практика впровадження інноваційних технологій : Збірник матеріалів VII Міжнародної науково-методичної конференції (до 60-річчя Сумського державного університету) 22-24 квітня 2008 року. — Суми : СумДУ, 2008. — Ч. ІІІ. — С. 56. |
Abstract |
Філіал кафедри комп'ютеризованих систем управління був створений майже водночас із заснуванням самої кафедри. Навчання на філіалі кафедри проходять студенти 4-го та 5-го курсів навчання. Студенти мають можливість не тільки отримати знання по окремим дисциплінам, що навчаються, але також обсудити широке коло питань стосовно до загально діяльності крупного підприємства ВАТ "СМНВО ім. М.В. Фрунзе", окремих служб і підрозділів тощо.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/18398 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ІФСК) |
Views
Belgium
1
Canada
1
China
1
France
3
Germany
6696153
Greece
83955
Iran
1
Ireland
5022115
Italy
2
Lithuania
1
Netherlands
7274
Russia
14
Singapore
1
Sweden
1
Turkey
4
Ukraine
330692231
United Kingdom
19249466
United States
622914611
Unknown Country
38469850
Downloads
China
3
France
1
Germany
253
Ireland
1674042
Lithuania
1
Ukraine
330692232
United Kingdom
1
United States
1023135686
Unknown Country
148
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
38.pdf | 133.54 kB | Adobe PDF | 1355502367 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.