Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20417
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз системи факторів, що впливають на якість та конкурентоспроможність продуктії заготівельного виробництва |
Authors |
Dynnyk, Oksana Dmytrivna
|
ORCID | |
Keywords | |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2009 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20417 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Динник, О.Д. Аналіз системи факторів, що впливають на якість та конкурентоспроможність продуктії заготівельного виробництва [Текст] / О. Д. Динник // Науково-методична конференція викладачів, співробітників і студентів : тези доповідей, 23 квітня 2009 року / Відп. за вип. Т.М. Гричановська. - Суми : СумДУ, 2009. - Ч.1. - С. 60-62. |
Abstract |
Провівши аналіз розглянутих чинників можна зробити вивід, що процес виготовлення заготовок не можна розглядати у відриві від всього виробництва. Якість досліджуваного процесу необхідно розглядати як ланку системи управіння якістю організації. Як показує досвід передових вітчизняних машинобудівних підприємств без створення цільної системи заготівельного виробництва не може бути забезпечений високий рівень конкурентоспроможності продукції машинобудівної галузі.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20417 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (КІ) |
Views

100779644

1

375675709

3

215267

1

837781

1

18331

1

13

50389822

1

2

14559213

7316263

375675708

1850935594
Downloads

1

1

2

1

297

1

1

14559214

1

4495911

-1518563940
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
26.pdf | 593.46 kB | Adobe PDF | -1499508510 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.