Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20417
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз системи факторів, що впливають на якість та конкурентоспроможність продуктії заготівельного виробництва |
Authors |
Dynnyk, Oksana Dmytrivna
|
ORCID | |
Keywords | |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2009 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20417 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | |
Citation | Динник, О.Д. Аналіз системи факторів, що впливають на якість та конкурентоспроможність продуктії заготівельного виробництва [Текст] / О. Д. Динник // Науково-методична конференція викладачів, співробітників і студентів : тези доповідей, 23 квітня 2009 року / Відп. за вип. Т.М. Гричановська. - Суми : СумДУ, 2009. - Ч.1. - С. 60-62. |
Abstract |
Провівши аналіз розглянутих чинників можна зробити вивід, що процес виготовлення заготовок не можна розглядати у відриві від всього виробництва. Якість досліджуваного процесу необхідно розглядати як ланку системи управіння якістю організації. Як показує досвід передових вітчизняних машинобудівних підприємств без створення цільної системи заготівельного виробництва не може бути забезпечений високий рівень конкурентоспроможності продукції машинобудівної галузі.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20417 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (КІ) |
Views
Austria
100779644
Canada
1
China
375675709
France
3
Germany
215267
Greece
1
Ireland
837781
Lithuania
1
Netherlands
18331
Poland
1
Russia
13
Singapore
50389822
Sweden
1
Turkey
2
Ukraine
14559213
United Kingdom
7316263
United States
375675708
Unknown Country
70
Downloads
Austria
1
Belgium
1
China
2
France
1
Germany
297
Lithuania
1
Nepal
1
Ukraine
14559214
United Kingdom
1
United States
4495911
Unknown Country
177
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
26.pdf | 593.46 kB | Adobe PDF | 19055607 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.