Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20896
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Особливості застосування систем управління якістю на підприємствах різних галузей
Authors Весперіс, С.З.
Писаренко, Д.О.
ORCID
Keywords управління якістю
управление качеством
quality management
безпека продуктів
безопасность продуктов
food safety
Type Conference Papers
Date of Issue 2010
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20896
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Весперіс, С.З. Особливості застосування систем управління якістю на підприємствах різних галузей [Текст] / С.З. Весперіс, Д.О. Писаренко // Науково-методична конференція викладачів, співробітників і студентів : тези доповідей, 27 квітня 2010 року / Конотопський ін-т СумДУ; Відп. за вип. Н.В.Барбара, Т.М. Гричановська. — Суми : СумДУ, 2010. — Ч.1. — С. 22-25.
Abstract Основою системи менеджменту безпеки продуктів харчування є планомірні і регулярні заходи щодо забезпечення безпеки продуктів харчування, їх компонентів і пов'язаних з ними матеріалів. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20896
Appears in Collections: Наукові видання (КІ)

Views

Canada Canada
1
China China
5
France France
4
Germany Germany
2356931
Greece Greece
128424
Iran Iran
1
Ireland Ireland
710102
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Mongolia Mongolia
1
Netherlands Netherlands
15110
Poland Poland
2
Russia Russia
9
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
3
Ukraine Ukraine
9347743
United Kingdom United Kingdom
4713533
United States United States
54659430
Unknown Country Unknown Country
9347742

Downloads

China China
2
Germany Germany
335
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
28039815
United Kingdom United Kingdom
4713534
United States United States
81279044
Unknown Country Unknown Country
140

Files

File Size Format Downloads
6.pdf 855.9 kB Adobe PDF 114032871

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.