Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20896
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Особливості застосування систем управління якістю на підприємствах різних галузей |
Authors |
Весперіс, С.З.
Писаренко, Д.О. |
ORCID | |
Keywords |
управління якістю управление качеством quality management безпека продуктів безопасность продуктов food safety |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20896 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Весперіс, С.З. Особливості застосування систем управління якістю на підприємствах різних галузей [Текст] / С.З. Весперіс, Д.О. Писаренко // Науково-методична конференція викладачів, співробітників і студентів : тези доповідей, 27 квітня 2010 року / Конотопський ін-т СумДУ; Відп. за вип. Н.В.Барбара, Т.М. Гричановська. — Суми : СумДУ, 2010. — Ч.1. — С. 22-25. |
Abstract |
Основою системи менеджменту безпеки продуктів харчування є планомірні і регулярні заходи щодо забезпечення безпеки продуктів харчування, їх компонентів і пов'язаних з ними матеріалів.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20896 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (КІ) |
Views

1

5

4

2356931

128424

1

710102

1

1

1

15110

2

9

1

3

9347743

4713533

54659430

81279045
Downloads

2

335

1

28039815

4713534

81279044

81279046
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
6.pdf | 855.9 kB | Adobe PDF | 195311777 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.