Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/2150
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Урахування факторів екологічного ризику при управлінні торговою маркою |
Authors |
Makhnusha, Svitlana Mykhailivna
|
ORCID | |
Keywords |
екологічний ризик управління торговою маркою экологический риск управление торговой маркой ecological risk brand management |
Type | Article |
Date of Issue | 2006 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/2150 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Махнуша, С.М. Урахування факторів екологічного ризику при управлінні торговою маркою [Текст] / С.М. Махнуша // Вісник Сумського державного університету. Серія Економіка. — 2006. — №7(91). — С. 148-156. |
Abstract |
In this article the author’s point of view on trade mark ecological risks essence and nature is set forth. The main stages and principles of trade mark ecological risks management are
presented. Trade mark ecological risks classification and methodical approach to trade mark economic losses estimation on the base of ecological risks influence taking into account are
proposed.
When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/2150 |
Appears in Collections: |
Вісник Сумського державного університету. Економіка (2009-2024) |
Views
Brazil
1
China
2
Denmark
1
EU
2
France
1
Germany
434
Greece
1
Iran
2
Ireland
474772
Japan
72607743
Lithuania
1
Netherlands
5
Russia
34
Rwanda
1
Singapore
369979417
Turkey
20
Ukraine
2581902
United Kingdom
1301622
United States
594743349
Unknown Country
2581901
Downloads
China
1301620
France
1
Germany
42680
India
1
Ireland
1
Japan
594743348
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
7740879
United Kingdom
1
United States
594743350
Unknown Country
150
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
25 Mahnusha p148-156.pdf | 159.99 kB | Adobe PDF | 1198572033 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.