Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/25743
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Екологічні аспекти технології отримання біогазу із відходів цукрового заводу |
Authors |
Vaskin, Roman Anatoliiovych
Кузьменко, Ю.В. |
ORCID | |
Keywords |
біогаз биогаз biogas |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/25743 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Васькін, Р.А. Екологічні аспекти технології отримання біогазу із відходів цукрового заводу [Текст] / Р.А. Васькін, Ю.В. Кузьменко // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали ІІ Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 17-20 квітня 2012 р.: у 3-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. — Суми : СумДУ, 2012. — Ч.2. — С. 103. |
Abstract |
Енергія з відновлюваних ресурсів є наразі однією з найбільш обговорюваних тем у Європі і в усьому світі. У той час як виробництво біоетанолу та біодизелю викликає більше суперечок, а витрати на технології для їх виробництва є високими, зростання кількості заводів із виробництва біогазу в ЄС протягом останніх п'яти років приємно вражає.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/25743 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
Belgium
1
Canada
1
China
5
EU
2
France
3
Germany
175
Greece
53938
Ireland
2025569
Japan
565858827
Lithuania
1
Mongolia
1
Russia
23
Singapore
1
Sweden
1
Turkey
5
Ukraine
53109565
United Kingdom
26564899
United States
1503003754
Unknown Country
6602496
Downloads
A1
1
China
3
EU
1
France
974049
Germany
2
Japan
1
Lithuania
1
Russia
8
Singapore
1
Ukraine
53109566
United Kingdom
1
United States
1503003752
Unknown Country
458
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Vas'kin_Kuz'menko .pdf | 120.49 kB | Adobe PDF | 1557087844 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.