Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26485
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Виробництво органічних продуктів харчування в системі стратегічних орієнтирів сталого розвитку |
Authors |
Opara, Tamara Volodymyrivna
|
ORCID | |
Keywords |
сталий розвиток устойчивое развитие sustainable development органічні продукти органические продукты organic products |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26485 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Опара, Т.В. Виробництво органічних продуктів харчування в системі стратегічних орієнтирів сталого розвитку [Текст] / Т.В. Опара // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю наукової діяльності ф-ту економіки та менеджменту СумДУ, м. Суми, 3-5 квітня 2012 р. / Відп. за вип. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2012. — Т.2. — С. 118-120. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
1
China
8
Finland
1
France
1
Germany
153218
Greece
1
Ireland
45195
Italy
2
Japan
1
Lithuania
1
Mongolia
1
Netherlands
7
Russia
7
Sweden
9924
Turkey
4
Ukraine
606233
United Kingdom
306424
United States
6999426
Unknown Country
606232
Downloads
China
2
Germany
6999425
Lithuania
1
Poland
1
Russia
2
Ukraine
5272165
United Kingdom
6613
United States
8726687
Unknown Country
179
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Opara.pdf | 130.22 kB | Adobe PDF | 21005075 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.