Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26693
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Стандартизація виробництва органічних продуктів харчування як необхідний етап сталого розвитку в Україні |
Authors |
Opara, Tamara Volodymyrivna
|
ORCID | |
Keywords |
сталий розвиток устойчивое развитие sustainable development органічні продукти органические продукты organic products |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26693 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Опара, Т.В. Стандартизація виробництва органічних продуктів харчування як необхідний етап сталого розвитку в Україні [Текст] / Т. В. Опара // Екологічний менеджмент у загальній системі управління : збірник тез доповідей Дванадцятої щорічної Всеукраїнської наукової конференції, м. Суми, 18-19 квітня 2012 р. / Відп. за вип. О.М. Теліженко; Рецензенти: С.М. Козьменко, Є.В. Мішенін. — Суми : СумДУ, 2012. — С. 130-132. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Argentina
1
Canada
1
China
8
France
1
Germany
8
Greece
1
Ireland
378924
Lithuania
1
Netherlands
6
Russia
17
Sweden
1
Turkey
3
Ukraine
2120975
United Kingdom
1065889
United States
17705825
Unknown Country
2120974
Downloads
Austria
1
China
4
France
1
Germany
17705825
Ireland
1
Lithuania
1
Poland
1
Ukraine
12019015
United Kingdom
1
United States
23392635
Unknown Country
319
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Opara.pdf | 172.48 kB | Adobe PDF | 53117804 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.