Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26958
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Зміни хімічного складу насіння Zeamays під час мікронізації і вплив його змін на кінцеву поживність біоорганічних гетерогенних сумішей, які містять біотехнологічні продукти |
Authors |
Коржукова, О.Н.
|
ORCID | |
Keywords |
мікронізація микронизация micronization біотехнологічні продукти биотехнологические продукты biotechnological products |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26958 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Коржукова, О.Н. Зміни хімічного складу насіння Zeamays під час мікронізації і вплив його змін на кінцеву поживність біоорганічних гетерогенних сумішей, які містять біотехнологічні продукти [Текст] / О.Н. Коржукова // Актуальні питання теоретичної медицини. Актуальні питання клінічної медицини. Клінічні та патогенетичні аспекти мікроелементозів. Actual problems of fundamental and clinical medicine (in English) : матеріали науково-практичних конференцій студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів, м. Суми, 10-12 квітня 2012 р. / Відп. за вип. Л.Н. Приступа. - Суми : СумДУ, 2012. - С. 74. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
China
819952
Germany
16233
Greece
1
Iran
1
Ireland
10822
Lithuania
1
Netherlands
4
Romania
1
Russia
10
Turkey
3
Ukraine
88729
United Kingdom
44907
United States
1639903
Unknown Country
30
Downloads
China
1
EU
1
Germany
2
Lithuania
1
Russia
4
Ukraine
659208
United Kingdom
1
United States
2620599
Unknown Country
111
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Korzhukova .pdf | 179.96 kB | Adobe PDF | 3279928 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.