Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/27373
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Дослідження процесу сушки фруктів та ягід на киплячому шарі інертних тіл |
Authors |
Bilodid, Artem Viacheslavovych
|
ORCID | |
Keywords |
сушка органічна суспензія киплячий шар органическая суспензия кипящий шар drying organic suspension boiling ball |
Type | Competitive_scientific_work |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/27373 |
Publisher | |
License | |
Citation | |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові роботи студентів, магістрів, аспірантів (ТеСЕТ) |
Views

1

1

1126517099

38130227

1

-27073482

1126517101

1

102716

5

1

70298

1

21

20023

562253

1

3

205693

1184943261

-539062940

-534883434
Downloads

1

1

213896911

1126517100

1

3

1

1

562250

-834285295

201854

1

1

38130217

169090547

337618831

11

1

-539062942

120022242

1126517097

706289310
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Bilodid_Sushka.pdf | 474.03 kB | Adobe PDF | -1829469152 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.