Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28580
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Залучення виробничого персоналу з інших підприємств та закладів з метою оптимізації витрат |
Authors |
Mayboroda, Tetyana
Maiboroda, Tetiana Mykolaivna Павлик, А.В. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-4547-5822 |
Keywords |
витрати підприємства расходы предприятия виробничий персонал производственный персонал |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28580 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Майборода, Т.М. Залучення виробничого персоналу з інших підприємств та закладів з метою оптимізації витрат [Текст] / Т.М. Майборода, А.В. Павлик // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю наукової діяльності ф-ту економіки та менеджменту СумДУ, м. Суми, 3-5 квітня 2012 р. / Відп. за вип. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2012. — Т.4. — С. 97-98. |
Abstract |
На сьогоднішній день більшість функціонуючих підприємств, що подолали основний «удар» кризи, намагаються максимально мінімізувати свої витрати. Проте, не кожний менеджер здатний вірно підібрати модель оптимізації витрат на конкретному, особливо, специфічному підприємстві.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28580 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Belgium
1
China
2
France
1
Germany
10
Greece
22400
Ireland
251986
Lithuania
1
Russia
29
Slovakia
1
Sweden
1
Turkey
24
Ukraine
3667910
United Kingdom
1836742
United States
39291621
Unknown Country
3667909
Downloads
China
2
France
1
Germany
2
Ireland
1
Lithuania
1
Poland
1
Ukraine
10950567
United Kingdom
1
United States
29844603
Unknown Country
156
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Mayboroda.pdf | 175.39 kB | Adobe PDF | 40795335 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.