Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/29762
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Підходи до визначення інтелектуалізації господарської діяльності |
Authors |
Denysenko, Pavlo Anatoliiovych
|
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-0121-8733 |
Keywords |
інтелектуалізація праці интеллектуализация труда світова економіка мировая экономика |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/29762 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Денисенко, П.А. Підходи до визначення інтелектуалізації господарської діяльності [Текст] / П.А. Денисенко // Міжнародна стратегія економічного розвитку регіону : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 19-21 червня 2012 р. / Відп. за вип. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2012. — С. 32-33. |
Abstract |
Інноваційно спрямована інтелектуалізація соціо-еколого-економічної системи – цілеспрямований процес розширення масштабу утворення, накопичення, поширення і використання нових знань у функціонуванні соціо-еколого-економічної системи, що має на меті забезпечення її сталого розвитку шляхом підвищення ефективності використання ресурсів.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/29762 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
1
China
11
Germany
9482
Iran
3
Ireland
37120
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
1581
Russia
9
Singapore
1
Sweden
1
Turkey
2
Ukraine
215056
United Kingdom
110689
United States
1196983
Unknown Country
215055
Downloads
China
110688
EU
1
France
4
Germany
110687
Ireland
1
Lithuania
1
Norway
2
Romania
1
Russia
5
Ukraine
607969
United Kingdom
1
United States
110688
Unknown Country
283
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Denysenko P.A._ Pidhody do vyznachennia.pdf | 140.54 kB | Adobe PDF | 940331 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.