Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30959
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Технологічне забезпечення ефективності повітряно-плазмового різання металу |
Authors |
Minenko, Demian Oleksandrovych
Гончаренко, І.Г. |
ORCID | |
Keywords |
повітряно-плазмове різання металів воздушно-плазменная резка металлов |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30959 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Гончаренко, І.Г. Технологічне забезпечення ефективності повітряно-плазмового різання металу [Текст] / І.Г. Гончаренко, Д.О. Міненко // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 23-26 квітня 2013 р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2013. - Ч.1. - С. 41. |
Abstract |
Основними параметрами, що регулюються при повітряно-плазмовій різці є: зазор між соплом плазмотрона і листом, сила струму плазмової дуги і швидкість різання, а також тиск плазмоутворюючого повітря. Зазор між соплом плазмотрона і заготовкою впливає на скіс кромок різа: чим більше зазор, тим більше кут скосу кромки різу.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/30959 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
Canada
1
China
1
Czechia
2
France
1
Germany
9
Greece
1
Ireland
8001
Lithuania
1
Morocco
1
Netherlands
3
Russia
9
Turkey
2
Ukraine
180989
United Kingdom
91639
United States
1438766
Unknown Country
180988
Downloads
China
2
Germany
16000
Lithuania
1
Ukraine
515468
United Kingdom
1
United States
1438766
Unknown Country
104
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Goncharenko_Minenko_Rizannya_metalu.pdf | 253.66 kB | Adobe PDF | 1970342 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.