Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31082
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Інноваційний потенціал економіки України: теорія та практика формування, оцінювання і використання |
Authors |
Kasianenko, Volodymyr Oleksiiovych
|
ORCID | |
Keywords |
інноваційний потенціал инновационный потенциал економіка экономика |
Type | Monograph |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31082 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | |
Citation | Касьяненко, В.О. Інноваційний потенціал економіки України: теорія та практика формування, оцінювання і використання [Текст]: монографія / В.О. Касьяненко. - Суми: СумДУ, 2013. - 602 с. |
Abstract |
У монографії викладено методологічні засади формування інноваційного потенціалу економіки України, визначено інструментарій оцінювання інноваційного потенціалу національної економіки та наведено практичні рекомендації щодо його оцінки, а також розглянуто регіональні та галузеві аспекти формування і використання інноваційного потенціалу національної економіки.
Видання рекомендоване для наукових співробітників, викладачів, аспірантів, студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31082 |
Appears in Collections: |
Навчальні та наукові видання видавництва СумДУ |
Views
Australia
1
Canada
1
China
3
France
3
Germany
22
Ireland
502542
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
5034
Norway
1
Russia
21
Singapore
1
Slovakia
4
Turkey
7
Ukraine
9738334
United Kingdom
4879222
United States
77936826
Unknown Country
9738332
Downloads
France
2
Germany
2
Ireland
1
Russia
113535
Thailand
1
Ukraine
9738335
United Kingdom
4879220
United States
102800357
Unknown Country
210
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kas'janenko_monogr.doc | 20.49 MB | Microsoft Word | 117531663 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.