Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31301
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Сучасний стан міжнародної та національної нормативної бази щодо органічного виробництва харчової продукції |
Authors |
Hiarm, Viktor Mykolaiovych
Аксьонова, Д.І. |
ORCID | |
Keywords |
органічне виробництво органическое производство organic manufacture |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31301 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Аксьонова, Д.І. Сучасний стан міжнародної та національної нормативної бази щодо органічного виробництва харчової продукції [Текст] / Д.І. Аксьонова, В.М. Хярм // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 23-26 квітня 2013 р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми: СумДУ, 2013. - Ч.1. - С. 75. |
Abstract |
На даний час в Україні здійснюється розробка відповідної законодавчо-нормативної бази, що регулює сферу виробництва, переробки, збуту та споживання органічної продукції.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31301 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
Belgium
1
China
1
France
2
Germany
7
Hong Kong SAR China
1
Ireland
16077
Lithuania
1
Russia
19
Singapore
1
Sweden
1
Turkey
4
Ukraine
104548
United Kingdom
55280
United States
1154111
Unknown Country
104547
Downloads
China
3
France
1
Germany
2
Ireland
1
Italy
1
Lithuania
1
Russia
1
Ukraine
312639
United Kingdom
1
United States
312639
Unknown Country
136
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Aksenova_Hyarm_Organichne_vyrobnytstvo_harchovoi_produktsii.pdf | 214.57 kB | Adobe PDF | 625425 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.