Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31525
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Екпериментальне та аналітичне визначення швидкості витання часток зернистих матеріалів |
Authors |
Остапенко, О.О.
Горова, Л.Г. Макєєва, Ю.С. Smyrnov, Vasyl Anatoliiovych |
ORCID | |
Keywords |
зернисті матеріали зернистые материалы аналітичний метод аналитический метод analytical method експериментальний метод экспериментальный метод experimental method |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31525 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Екпериментальне та аналітичне визначення швидкості витання часток зернистих матеріалів [Текст] / О.О. Остапенко, Л.Г. Горова, Ю.С. Макєєва, В.А. Смирнов ; кер. Я.Е. Михайловський // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 23-26 квітня 2013 р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2013. - Ч.2. - С. 132. |
Abstract |
Класифікація зернистих матеріалів широко використовується в хімічній, гірничорудній, металургійній, будівельній промисловості та сільському господарстві, а також в пневмотранспорті. Властивості цих матеріалів напряму пов’язані з їх розмірами. Для такої класифікації в першу чергу потрібна інформація про швидкість витання часток.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31525 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views

1

1

1

2

2664

137463

1

1

7941

21

1

1

13

14114906

1367071

25527409

167332398
Downloads

912195

2

2

1

1

1

7194914

1

14114906

208489896
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Ostapenko.pdf | 164.27 kB | Adobe PDF | 230711919 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.