Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31591
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз поняття "Аналіз" |
Authors |
Rybalov, Oleksandr Oleksandrovych
Гурець, Г.М. Бикова, В.О. |
ORCID | |
Keywords |
аналіз анализ analysis |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31591 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Гурець, Г.М. Аналіз поняття "Аналіз" [Текст] / Г.М. Гурець, В.О. Бикова, О.О. Рибалов // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 23-26 квітня 2013 р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2013. - Ч.2. - С. 180-181. |
Abstract |
Поняття ”Аналіз“ має виключно важливу роль.
Аналіз (analyzis)– це розчленування, розкладання, розділення на складові частини цілісного об’єкта з метою його більш докладного і ретельного вивчення, виявлення його природи і закономірностей перебігу процесів. Він дозволяє правильно провести дослідження системи, оцінити результати, розробити заходи щодо поліпшення її стану. Це ефективний інструмент.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31591 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
Austria
1
Brazil
1
Canada
1
China
1
Czechia
57572352
France
1
Germany
8
Ireland
304695
Lithuania
1
Netherlands
3105
Romania
1
Russia
11
Singapore
1
Spain
1
Turkey
23
Ukraine
155425365
United Kingdom
8664903
United States
253278376
Unknown Country
203156
Downloads
Belgium
1
China
3
Czechia
1
France
2
Germany
57165
Lithuania
1
Russia
1
Ukraine
31104748
United Kingdom
1
United States
475452004
Unknown Country
475452004
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Gurets.pdf | 132.32 kB | Adobe PDF | 982065931 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.