Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31708
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методика изучения кинетики гидролиза сахарозы |
Authors |
Lebediev, Serhii Yuriiovych
Шапаренко, А.А. |
ORCID | |
Keywords |
гидролиз сахарозы гідроліз сахарози hydrolysis of sucrose поляриметрический метод поляриметричний метод polarimetric method |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31708 |
Publisher | Сумский государственный университет |
License | |
Citation | Шапаренко, А.А. Методика изучения кинетики гидролиза сахарозы [Текст] / А.А. Шапаренко, С.Ю. Лебедев // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 23-26 квітня 2013 р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2013. - Ч.1. - С. 108. |
Abstract |
Гидролиз (инверсия) сахарозы – важный процесс, имеющий определяющее значение в сахарной промышленности. Кинетику гидролиза сахарозы удобно изучать поляриметрическим методом.
При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31708 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
Canada
1
China
1
EU
1
France
2
Germany
12
Ireland
13662
Kazakhstan
1
Lithuania
1
Netherlands
1
Poland
1
Russia
31
Seychelles
1
Singapore
1
Turkey
21
Ukraine
89380
United Kingdom
47178
United States
266993
Unknown Country
89379
Downloads
China
2
Germany
266994
Ireland
1
Kazakhstan
1
Kyrgyzstan
1
Latvia
266993
Lithuania
1
Luxembourg
1
Russia
59
Singapore
1
Sweden
1
Turkey
1
Ukraine
266995
United Kingdom
266993
United States
506668
Unknown Country
206
Uzbekistan
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Shaparenko.pdf | 256.58 kB | Adobe PDF | 1574919 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.